LiveZilla Live Help
Gyors szállítás az EU-ba!

Regisztrálj, hogy értesülj a legfrissebb akcióinkról!

2014. Június 14.

WALKERA QR Y100 FPV hexacopter - iOS - AndroidiOS vagy Android rendszer támogatású irányítással, kép és videó rögzítéssel.
Egy gombos le és felszállás és "Follow me" követő funkcióval.
Khirekkkeljen a nagyításhoz

A Walkera legújabb mini FPV koptere a WALKERA QR Y100 FPV 6 Axis Gyro-val ellátott hexacopter. Ez a legújabb multirotoros gép kompatibilis az Apple és az Android termékekkel, legyen akár ez egy mobiltelefon vagy tábla gép.

Az iOS vagy Android rendszerünkkel könnyedén irányíthatjuk a QR Y100-at és közben rögzíthetjük a repülést a videon vagy készíthetünk madártávlatból érdekes képeket. A QR Y100-at bátran ajánjuk kezdőknek is mert számos funkciója elősegíti a biztonságos repülést.

Jellemzők:
----------------
Intelligens motorvédelem: Ha a repülőgép akadályokba ütközik a motor automatikusan leáll

Intelligens magasság tartás: A beépített nagy pontosságú iránytű szenzor segít abban, hogy a gép lebegni tudjon ugyanazon a tengerszint feletti magasságo, és ezáltal könnyen irányítható.

IOC funkció: A lényege, hogy ha megfordul a gépünk velünk szemben repülés közben, akkor az irányok nem változnak.

Follow me mód: Ha bármi gondunk lenne repülés közben akkor a funkció aktiválásával a QR Y100 vissza jön a közelünkbe és követi a mobil eszközt. Fontos, ha a mobil eszközünket túlzottan megdöntjük akkor a funkciót kikapcsoljuk!

1 gombos felszállás: Nagy könnyítés a repülés megkezdésénél ez a funkció (One key to start) az aktiválással felemeli magát a hexakopterünk és biztonságosan egy szinten tartja. 

1 gombos lelszállás: Nagy könnyítés a lesszállásnál ez a funkció (One key to land) csak aktiváljuk a funkciót és a gép magától leszáll.

Repülési idő legfeljebb 15 perc a 3.7V 1600mAh Li-Po akkumulátorral. Az RX firmware frissíthető az interneten (UP02 kábel és adapter segítségével)

Műszaki adatok:
App: iRemote
Fő rotor átmérő: 105.5mm
Gyro: 6 tengelyes
Vevő: RX2650H-D
Motor: HS-8520x6
Akkumulátor: 3.7V 1600mAh Li-Po
Repülési idő: 15-18 perc
Súly: 146g (akkumulátorral együtt)
Méretek: 223x253x92mm

A termék itt található meg a webshopban:
http://www.flyingmodels.eu/rc_quadcopterek/walkera_qr_y100_fpv_artf_ios_android.html


0.469 sec | 135 | 1262