LiveZilla Live Help
Gyors szállítás az EU-ba!

Regisztrálj, hogy értesülj a legfrissebb akcióinkról!

Walkera Master CP

6 csatornás, 2,4 GHz-es, Flybarless helikopter

55 900,- Ft
49 900,- FtWalkera Master CP 2
Klikkeljen a nagyításhoz
Az új 6 axis gyro rendszerrrel szerel Walkera Master CP a legújabb modell a 200-as kategóriában. A megerősített műanyag rototlapátok és rotor fej mind azt szolgálja, hogy a kezdők által vétett hibákat jól tolerálja a helikopter.
A Master CP szerelhetősége is egészen könnyen megoldható a flybarless rendszerből adódóan kevesebb alaktrész miatt és a nagy strapabírású alapanyagokból fejlesztett alkatrészek miatt.

A Walkera Master Cp kefés motorral van szerelve, a faroklapátok is kefés motorral van meghajtva. A nagy teljesítményű kefés motorok nagy nyomatékkal bírnak akár a brushless motorok.

Az új 6 axis gyro-s RX 2637H-D vevővel már telemetriás jeleket tudunk továbbítani a távírányítónkra és ezen felül egy kábel segítségével online updatelésre is van lehetőségünk ha frissítené a gyártó a szoftverét.

A Walkera Master CP jó választás azon kezdők számára akik szeretnének egy kisebb méretű helicoptert, fejlett eleketronikával és könnyű szerelhetőséggel. 

A távirányítók közül az új Devo széria használható hozzá, mint például: 
Devo6, Devo6s, Devo7 Devo8s, Devo10, Devo12

A termék rendelhető!

A termék súlya: 1800g

Alkatrészek
Tulajdonságok
Modell 6 csatornás
Felépítés Flybarless
Méret 200
Nehézségi fok Kezdő
Szükséges távirányító 6 csatornás
Fő rotor 462
Farok rotor 113
Teljes hosszúság 440
Súly 420 g
Akkumlátor 11.1V 1000mAh LiPo
Motor típusa Main Motor: 380PF, Tail Motor: 1627PF
Farok hajtás Farok motor
Szervó WK-7.6.6
Vevő RX-2637H-D
Készleten
FlyingModels.eu minden helikoptert leellenőriz mielőtt becsomagol és elküldi neked!
Ez tudod miért fontos? Sok olyan webshop működik, aki csak fogja és továbbcsomagolja a megkapott árut. Nem törödve avval, hogy ha nem kapja meg a helikopter a megfelelő beállítást akkor egy kezdő esetleg órákat vagy napokat tölthet ezen beállításokkal. A Flyingmodels.eu megkímél ezen fáradalmaktól, minden helikoptert leellenőriz és beállít neked.
0.951 sec | 138 | 1186