LiveZilla Live Help
Gyors szállítás az EU-ba!

Regisztrálj, hogy értesülj a legfrissebb akcióinkról!

Walkera QR W100 WiFi & 2,4 GHz

4 csatornás, FPV quadcopter

39 900,- Ft
34 990,- FtWalkera QR W100 WiFi & 2,4 GHz 15
Klikkeljen a nagyításhoz
A Walkera legújabb fejlesztése a Walkera QR W100 támogatja a WiFi-n keresztüli kapcsolatot iPhone-nal, iPad-del és iTouch-al. Innentől fogva bárhol és bármikor repülhetünk a quadcopterrel ha kedvünk támad. Vagy akár a nappalink közepén ülve barangolhatjuk be a lakást a kis multirotoros géppel. A repülés közben folyamatos videó képet kapunk a készülékünkre. Így még élvezetesebb a quadcopter irányítása.

Az iPhone alkalmazást letöltve csatlakoztathatunk a Walkera QR W100 quadcopterhez. Az alkalmazás használatakor teljes irányítási felületet kapunk a kijelzőnkre. A Walkera QR W100 WiFi szuper stabil quadcopter, a Qr Ladybird FPV változatnál is megtapasztaltuk szép és egyenletes képet ad a távirányítónkra. A repülést megkönnyíti a gravity sensor bekapcsolása ezáltal a kezdő pilóták is bátran repülhetnek, tényleg egy stabil quadcoptert kapnak.

A Walkera QR W100 WiFi repüléseket rögzíteni is tudjuk. Az iPhone alkalmazás felületén lehetőségünk nyílik felvételt készíteni miközben önfeledten repülünk vagy éppen olyan helyzetbe kerülünk akár egy családi, baráti találkozónál. A megváltozott látószög mindenképp érdekes felvételeket és emlékeket nyújt.

A Walkera QR W100 WiFi az iPhone, iPod és iTouch-on kívűl még irányítható a meglévő Devo rendszerünkkel. (Devo 4, Devo 6, Devo 6S, Devo 7e, Devo 8S, Devo 10, Devo 12S)

Ez a kiszerelés irányítható iPhone, iPad és iTouch készüléken kívű az összes Devo rendszerű távirányítóval.
A videó képét a WiFi-s modullal csak az Apple rendszeren futó programokkal lehet fogni és rögzíteni!

A termék súlya: 1100g

Alkatrészek
Tulajdonságok
Modell 4 csatornás
Méret 100
Szükséges távirányító 4 csatornás
Súly 76 g
Akkumlátor 3.7V 600mAh LiPo
Készleten
0.670 sec | 136 | 1187