LiveZilla Live Help
Gyors szállítás az EU-ba!

Regisztrálj, hogy értesülj a legfrissebb akcióinkról!

WALKERA QR Y100 FPV - ARTF - iOS - Android

iOS és Android irányítású hexacopter

59 900,- Ft
51 900,- FtWALKERA QR Y100 FPV - ARTF 1
Klikkeljen a nagyításhoz

A Walkera legújabb mini FPV koptere a WALKERA QR Y100 FPV 6 Axis Gyro-val ellátott hexacopter. Ez a legújabb multirotoros gép kompatibilis az Apple és az Android termékekkel, legyen akár ez egy mobiltelefon vagy tábla gép.

Az iOS vagy Android rendszerünkkel könnyedén irányíthatjuk a QR Y100-at és közben rögzíthetjük a repülést a videon vagy készíthetünk madártávlatból érdekes képeket. A QR Y100-at bátran ajánjuk kezdőknek is mert számos funkciója elősegíti a biztonságos repülést.


Jellemzők:
----------------
Intelligens motorvédelem: Ha a repülőgép akadályokba ütközik a motor automatikusan leáll

Intelligens magasság tartás: A beépített nagy pontosságú iránytű szenzor segít abban, hogy a gép lebegni tudjon ugyanazon a tengerszint feletti magasságo, és ezáltal könnyen irányítható.

IOC funkció: A lényege, hogy ha megfordul a gépünk velünk szemben repülés közben, akkor az irányok nem változnak.

Follow me mód: Ha bármi gondunk lenne repülés közben akkor a funkció aktiválásával a QR Y100 vissza jön a közelünkbe és követi a mobil eszközt. Fontos, ha a mobil eszközünket túlzottan megdöntjük akkor a funkciót kikapcsoljuk!

1 gombos felszállás: Nagy könnyítés a repülés megkezdésénél ez a funkció (One key to start) az aktiválással felemeli magát a hexakopterünk és biztonságosan egy szinten tartja. 

1 gombos lelszállás: Nagy könnyítés a lesszállásnál ez a funkció (One key to land) csak aktiváljuk a funkciót és a gép magától leszáll.

Repülési idő legfeljebb 15 perc a 3.7V 1600mAh Li-Po akkumulátorral. Az RX firmware frissíthető az interneten (UP02 kábel és adapter segítségével)A termék súlya: 1100g

Alkatrészek
Tulajdonságok
Modell 4 csatornás
Méret 100
Szükséges távirányító 4 csatornás
Készleten
0.628 sec | 136 | 1181